Jump to content

Lorenzilipe

Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last Visited

  1. So, after a lot of testing/trial and error, turns out that I made my building too big in blender, causing the asset editor to only display the bottom part of the building. Also, I hadn't mapped the UV using it as a material and that's why I was getting the weird error and the textures wouldn't load in properly. All in all, I managed to finally load in my asset into the game. Hope this helps anyone struggling with a problem like this.
  2. Hi I've been trying to import a model from blender into Cities:Skylines using my model in an fbx format. However, when I open my building in the asset editor, I ran into several problems. These were: 1. I had this error pop-up: GetColors(): format not supported [System.NotImplementedException] Details: No details System.NotImplementedException: GetColors(): format not supported at (wrapper managed-to-native) ColossalFramework.Importers.Image:GetColors (int,int) at ColossalFramework.Importers.Image.GetColors () [0x00000] in <filename unknown>:0 at AssetImporterTextureLoader.BuildTexture (ColossalFramework.Importers.Image[] sources, ResultType type, Int32 width, Int32 height, Boolean nullAllowed) [0x00000] in <filename unknown>:0 at AssetImporterTextureLoader+<LoadTextures>c__AnonStoreyBF.<>m__30 () [0x00000] in <filename unknown>:0 2. After dismissing the error, the preview window only shows the bottom of my building, with no textures 3. After trying to continue anyways, the same bottom part of my building loads into the asset editor humongously large, still with no texture. I'm not sure what I'm doing wrong and I can't find any similar problems anywhere. Anyone knows how to fix this? Thanks in advance. PS: I'm very new to modding so I might just be doing some silly mistake, pls don't judge EDIT: I changed the texture from PNG to JPG and it "sort of" loads in. All other problems still remain unsolved.
×