Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ral70

Missing textures after updating to 1.1.638.0

4 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

  • Original Poster
  • Ok, I admit I made a mistake.  Apparently I was running SC4, unpatched, with RH installed.  After updating, these industrial parking lot textures disappeared, along with what looks like some residentail and commercial parking lot/driveway textures.

    Does anyone know how to fix this?
     
    Ral70

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Ral70,

    Applying patches from the Maxis website resets your settings to Low. Under Options (...), change your settings to high and the missing textures/props should reappear.

    -Swamper77

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
  • Original Poster
  • Heh...you were correct. (Actually, City Detail was set to medium..I set it back to high.)

    My apologies for the completely newb question!
     
    Thanks,
     
    Ral70

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×

    Help Keep Simtropolis Online, Open & Free!

    stexcollection-header.png

    Get the best of the best from the STEX!

    Expand your city with the best from the Simtropolis Echange. Make a donation and get one or all three discs today!

    Make a Donation, Get a Gift!

    We need to continue to raise enough money each month to pay for expenses which includes hardware, bandwidth, software licenses, support licenses and other necessary 3rd party costs.

    By way of a "Thank You" gift, we'd like to send you our STEX Collector's DVD. It's some of the best buildings, lots, maps and mods collected for you over the years. Check out the STEX Collections for more info.

    Each donation helps keep Simtropolis online, open and free!

    Thank you for reading and enjoy the site!

    More About STEX Collections