Jump to content
PUGG3RS Gaming

Cinematic Camera Tutorial - Tricks and tips

1 post in this topic Last Reply

Highlighted Posts

After many requests I thought I would share this video to show how I get the very best out of this fantastic mod! 

I have included some tricks and tips on recordings, to ensure your cinematics look the very best they can possibly be.

I hope it helps builders :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an Account  

Sign up to join our friendly community. It's easy!  

Register a New Account

Sign In  

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Similar Content

  • By AmiPolizeiFunk
   You know how in Google Earth you can hit "R" and reset the camera to point straight down and rotate so North is straight up?
    
   I think that would be an awesome and simple mod to add such a key to Cities:Skylines. Would anybody be interested in coding it?
  • By Paul Grant
   CÁC STT HAY NHẤT VỀ TÌNH CẢM ĐẸP VÀ LÃNG MẠN
   Tình yêu được xem là vũ điệu hấp dẫn nhất bên trong cuộc đời mỗi con người. Yêu là lúc chúng ta muốn được ở cạnh bên người nào đó và khiến người đó vui vẻ hạnh phúc. Để thể hiện thứ tình cảm rất khó nói lên lời này, cư dân mạng đã tự chế ra các stt hay về tình yêu đẹp, stt hay nhat ái tình lãng mạn để chuyền tay nhau và diễn tả các cung bậc cảm xúc ở trong chuyện tình yêu.    
   Stt hay nhất về ái tình – thay lời muốn nói
   Tình ái có lẽ thực sự là tình cảm đẹp và tuyệt nhất trong cuộc đời. Nơi nào tồn tại mầm sống thì nơi đấy sẽ có tình yêu. Ái tình đẹp, đích thực sẽ làm thay đổi con người, làm cho mọi người sống ý nghĩa hơn hẳn. Những kế hoạch ở trong cuộc đời của mọi người sẽ tuyệt vời hơn khi có thêm một người bạn đời. Những con người yêu nhau sẽ luôn thấy được nửa kia của bản thân mình ngay cả trong các ồn ào của cuộc sống, ở trong các ngổn ngang lo toan. Tình ái đâu cần cao sang, chỉ đơn giản ngồi tựa lưng vào nhau, cùng nắm tay nhau trong một ngày đầy giớ. Ngày nào còn được sống bên trong tình yêu thì khi đó thực sự là ngày đẹpnhất ở trong cuộc đời chúng ta.    
   Mặc dù ái tình chính là tình cảm hiện hữu vậy nhưng thỉnh thoảng con người chúng ta lại khó có khả năng nói ra và thổ lộ. Chính bởi thế, cộng đồng mạng đã truyền tai nhau các stt hay về tình ái đẹp kèm theo với các hình ảnh lãng mạn về tình ái mà bất kể người nào cũng hằng mong muốn.
   Hãy tham khảo các stt hay nhất về tình ái đẹp phía dưới đó. Ngoài ra, nếu mong muốn biết được mức độ tương thích ở trong tình cảm của hai người thì các bạn cũng có khả năng thử quẻ bói tình yêu dựa theo phần trăm cũng khá là thú vị đó.    
   Trong chuyện tình yêu, 2 người chỉ đơn giản ko ngừng nỗ lực và tin tưởng, luôn nhẫn nại và bổ sung lẫn nhau, đủ thành tâm và can đảm để nắm tay nhau đi suốt cuộc đời. Nếu như cuộc sống đã sắp đặt cho hai bạn gặp nhau thì vì sao một trong hai lại không thử một lần bạo dạn bước tới.
   Thật đa dạng những stt hay về tình ái đẹp dành tặng cho các ai chưa từng yêu, sắp yêu và đã yêu. Các bạn có thể sử dụng các stt ngắn hay này thay lời bản thân mình muốn nói khi mong muốn gửi đến người đấy.  
  • By Skibitth
   Hello everyone!
   I've played a little bit with the nature and I felt that this might be something quite relaxing! Hope you will enjoy this short cinematic as I did!
   Cheers!
  • By Fearlessmayor
   Hi all! I was wondering what First-person camera you are now using.  Ever since I started playing CSL I've been using First-person Camera by Nlight on the Steam Workshop.  It was great until the last update! Now I can't seem to toggle out (exit) the first-person camera.  Before I would walkthru my city automatically, riding a train, following a person at street level, or a car basically any moving object -- I made a whole video riding through one of my cities on my train system.  It was fantastic! However now I can't seem to exit out of camera mode and the workshop creator hasn't updated the camera.  Is there another mod you guys are using right now?
   Thanks!
  • By neocromicon
   See your City from the Eyes of your Citizen
   based of AlexanderDzhoganov FPSCamera, all Credits to him!
    
    
   Click on the new Camera button in the Topright to open the Configuration.
    
   Controls:   Scrollwheel Up/Down - In/Decrease sprint speed W - forward 
   S - back 
   A - left 
   D - right 
   Q - down 
   E - up
    
   Configurable Controls:
   Tab - Switch to STG Cam and back to normal
   Left Shift - Sprint
    
   Installation:
   The Mod must be Installed into a subdirectory (.../Mods/YourFolderName/STGCamera.dll) 

    

    
   Source:
   https://github.com/neocromicon/Skylines-FPSCamera
    
   Greets neo
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×

Thank You for the Continued Support!

Simtropolis relies mainly on member donations to continue operating. Without your support, we just would not be able to be entering our 15th year online!  You've really help make this a great community.

But we still need your support to stay online. If you're able to, please consider a donation to help us stay up and running, so that we can help keep bringing SimCity players together to share our creations.

Make a Donation, Get a Gift!

Expand your city with the best from the Simtropolis Echange.
Make a donation and get one or all three discs today!

stexcollection-header.png

By way of a "Thank You" gift, we'd like to send you our STEX Collector's DVD. It's some of the best buildings, lots, maps and mods collected for you over the years. Check out the STEX Collections for more info.

Each donation helps keep Simtropolis online, open and free!

Thank you for reading and enjoy the site!

More About STEX Collections