Jump to content
Linoa06

Light sources do not render during night time

2 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

https://imgur.com/a/9tRgX

Images are more obvious. I seem to be having this bug during night time. The light sources all disappear completely, including that around the mouse; before that, the screen shows a cyan haze. The HUD itself is absolutely fine, buildings are still targetable, FPS remain high enough, the city continues to function. If I wait for day time, or reset the time to noon, it all comes back to normal.

I suspect this may be a mod causing this issue, has anybody else come across this? I do use a custom theme for this map (the Saint Martin one), could that be the culprit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like a graphics mod, perhaps adaptive prop visibility thingamagic? I've not encountered this so far, but there's been a couple of mod that updated recently and they've not been working like Theme Mixer. Presumably they're going to be updated. As far as I know  most of the graphics mods are not updated nor working, even if they seem to be updated. I don't know if this also applies to the LOD distance render view as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an Account  

Sign up to join our friendly community. It's easy!  

Register a New Account

Sign In  

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • By BugeyedDragon
      In simcity 4, i've always had the common bug of the city region tile showing as a blank tile however still being functional in the region when clicking out of the window while saving, however now it's just in general. I plan on having region shots for my city journal however this is making it very hard. Is there any discovered fix or workaround? I want to avoid removing mods as much as possible.
      Mod folder size: 7.80 gigabytes


      (and, a side note, 2/3 times when i open a city tile the game stops responding, and i normally restart. is this fixable or just completely harmless? tis been happening for a while unlike this bug so i'm just wondering)
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Season's Greetings!

xmas popup.jpg

Thank You for the Continued Support!

Simtropolis relies mainly on member donations to continue operating. Without your support, we just would not be able to be entering our 15th year online!  You've really help make this a great community.

But we still need your support to stay online. If you're able to, please consider a donation to help us stay up and running, so that we can help keep bringing SimCity players together to share our creations.

Make a Donation, Get a Gift!

Expand your city with the best from the Simtropolis Echange.
Make a donation and get one or all three discs today!

stexcollection-header.png

By way of a "Thank You" gift, we'd like to send you our STEX Collector's DVD. It's some of the best buildings, lots, maps and mods collected for you over the years. Check out the STEX Collections for more info.

Each donation helps keep Simtropolis online, open and free!

Thank you for reading and enjoy the site!

More About STEX Collections