Jump to content

Photo
- - - - -

Problem with downloaded buildings

building download custom
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 misterlajoy

misterlajoy

Posted 06 June 2012 - 09:47 PM

Hi,
I am having trouble downloading several files from Simtropolis, although I have followed all the steps in the Youtube video for Mac users (showing how to install downloaded buildings). So far, I've been able to download a swimming pool pack, the McDonald's download and the Talbot Speedway, but many files (tropical fire station, Paris fire station, Hooters, Madison high school) cannot be found anywhere in the game, even if they are in the MyDocuments/SimCity4/Plugins folder.
Note that I use FileJuicer and follow the steps in the Youtube video.
Someone help please?
Thanks

Edited by misterlajoy, 06 June 2012 - 09:48 PM.


#2 Hamish

Hamish
  • Administrator
  • Simtrop Enthusiast

  • 5,045 posts
  • Ham-Is-In-A-Can
  • LocationNew Zealand
Awards
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Posted 07 June 2012 - 12:13 AM

Could you show us an image of the files that you get once you run them through file juicer, maybe file juicer is causing some problems.

Posted Image.........................................Posted Image

My Bat Thread ..................................My STEX Files


#3 DAB_City

DAB_City
  • *Origin-al Joke*
  • LocationDurovigutum
Awards
  

Posted 07 June 2012 - 06:42 AM

If you send me the links via PM, I could extract the files and send them to you. I play SimCity 4 on a Power Mac G5, but I also have the PC edition, as I use an even older computer to extract .exe files. You will usually find these kinds of lots in the Landmark or Park menus.
Hello Simtropians! Find out more by visiting my profile. Free drinks and biscuits for all ;)

Useful links for (new) SimCity 4 Mayors:
For the eager, yet overwhelmed newcomer
Top Ten Mod Suggestions

#4 simfan

simfan
  • Yeah right
  • LocationManchester, United Kingdom

Posted 07 June 2012 - 07:54 AM

Maybe it's because you do not have 3ds max

#5 misterlajoy

misterlajoy

Posted 07 June 2012 - 03:21 PM

Turns out I was doing something wrong. It works perfectly now.
Thanks for the help though!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users