Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

starrdarcy

Buildings dont show up in LE

4 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

starrdarcy    3
  • Original Poster
  • Buildings don't show up in LE
    by starrdarcy

    recently, i have been working on THIS project and i want to create some good sized Medium-Residential lots for SC4, growable of course (grow by themselves in sc4).

    However, when i try to replace a building in LE, my buildings won't appear on the replace building list. I went through the plugin manager and placed my model into one of the R sections.

    Anyone else have a clue on why my building won't show up?

    BTW: my project will soon be coming to ST 1.gif
    example2.jpg

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    • Recently Browsing   0 members

      No registered users viewing this page.

    ×

    volume5_md.pngPlease help us reach our September Goal!

    Your contribution helps keep Simtropolis up and running!

    Please consider a donation today.

    We need to continue to raise enough money each month to pay for expenses which includes hardware, bandwidth, software licenses, support licenses and other necessary 3rd party costs.

    By way of a "Thank You" gift, we'd like to send you our STEX Collector's DVD. It's some of the best buildings, lots, maps and mods collected for you over the years. Check out the STEX Collections for more info.

    Each donation goes to help us keep the site running free.

    Enjoy the site!

    OK - See STEX Collections