Jump to content
Sign in to follow this  
Mikey23

RHW Neighbourhood connection problems

Recommended Posts

Hello

I've got a problem with my RHW neighbourhood connection. I've done it like the originaly RHW faq and readme said (with the pieces).

But in only one city will cars ride at each way. I've also tried the way they showed on You Tube. But that didn't work either.

Just away I've download a traffic Simulator and it doesn't work either. Sometimes I see driving a car but the traffic information don't show lines. Does somebody knows how I can solve this??

Regards

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Originally posted by: Mikey23

I've got a problem with my RHW neighbourhood connection. I've done it like the originaly RHW faq and readme said (with the pieces).quote>

Are you using the most up-to-date versions of RHW and NAM? If so, you should be able to drag the RHW to the edge, then place the Neighbor Connection pieces on top of the roads.

Just away I've download a traffic Simulator and it doesn't work either.quote>

What simulator was this? The NAM installs a simulator based on what you selected at setup. If you downloaded a seperate one, it may be out-of-date and conflict with the one with NAM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This may be of use as well . . . it's a chart that will be included in the next RHW readme:

ncdiagram.png

-Alex (Tarkus)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ey thanx for the replies, I've the most up to date versions RHW 4.1 and NAM version 29. I've also tried everything they said in the readme. In only one city they where driving on the RHW. But they taking a early exit to go to the mayor city. When I move this road there is no line at all. But in the mayor city the RHW doesn't work and in the cities with farms and industies only freight trucks leaves the city. I've downloaded the NAM traffic simulator. I could understand (I'm dutch so not very good at english) you can only use one simulator of the setup First I installed A easy and later I have installed better pathfinder and 5x capacity.

Greetz

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Originally posted by: Mikey23

First I installed A easy and later I have installed better pathfinder and 5x capacity.

quote>

You do not want "Better Pathfinder/5x Capacity" (or as it's internally known, "Simulator D"), as it's not compatible with the RHW, NWM, TuLEPs, and in some cases, the FLUPs system.  That's the main reason it's no longer included in the NAM itself.  The RHW will still "sort of" work, but it will behave a little strangely, especially once you get into using the wider networks.

Since it is no longer included in the NAM, how did you install it?  The Previous NAM Simulators packages?  I'd remove whatever you have from there--as with "Better Pathfinding", the reason many of those simulators included in that package are "previous" is because of the issues with compatibility with newer addons that require specific settings.

-Alex (Tarkus)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I already had my problem with the RHW before I have installed the simulator. But I will remove it. Also belongs to Maarten

it has to work with the connection pieces. I going to play with it and I think I going to buy Cities XL tommorow.

Thanx for your help pal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an Account  

Sign up to join our friendly community. It's easy!  :thumb:

Register a New Account

Sign In  

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×